Отзиви на лекари

---

Специалистите- уролози и нефролози от МБАЛ „Токуда Болница София” считат, че CITIUS и медицинския протокол са полезни инструменти за бързо диагностициране на пациенти с бъбречно-каменна болест. Инструментите са поредна стъпка към иновативна диагностика и имат значение за съкращаване на разходи и спестяване на време на пациентите.

 

---

Д-р Николай Милушев, уролог МБАЛ „Вита”: Софтуерът CITIUS ни прави лекари от 21 век!

Д-р Милушев споделя мнението си за специализирания медицински софтуер CITIUS, който е достъпен и в уеб вариант на сайта на БКБ: http://www.bkb.bg/за-лекари/калкулатор

 

---

Нов стандарт за лечение на БКБ

Мнение на Проф. Д-р Петър Панчев за "Лабораторния протокол за диагностициране, лечение и профилактика на бъбречно-каменна болест" и "Наръчника на пациента с БКБ"

 

 

---

Изчисляване на риска от БКБ - индивидуален тест

Хранителен калкулатор при БКБ

Членство - онлайн регистрация

Последни новини

Безплатни прегледи на пациенти с бъбречно-каменна болест

2013-01-16

Сдружението на Пациентите с Бъбречно-Каменна Болест съвместно с МБАЛ Доверие, организира Безплатни прегледи на пациенти с бъбречно-каменна болест, на които ще се определи метаболитната причина на заболяването. Прегледите ще се извършат от: 21.01 до 31.01.2013 г. в МБАЛ Доверие на адрес: гр. София, ж.к. “Овча купел” 2, квадрант 18.
Записване за безплатни прегледи ще се извършва всеки работен ден на мобилен телефон: 0885-729-557 от 9:30 до 17:00 часа.

Празнични пожелания

2012-12-19

По случай настъпващите светли празници – Коледа и Нова година ви желая
много здраве – то винаги е нужно, много щастие – то винаги не стига,
море от любов,
късмет и благоденствие !